Hyvää suomalaisen ruoan päivä!
Aino Uotila Aino Uotila

Hyvää suomalaisen ruoan päivä!

Tänään, 4. syyskuuta, juhlimme suomalaisen ruoan päivää – puhtaan, turvallisen ja vastuullisesti tuotetun ruoan kunniaksi. Meidän tilalla kotimainen ruoka saa alkunsa eläinten hyvinvoinnista, puhtaasta luonnosta ja omistautuneesta työstä. Lue, miten arkemme pellolla, laitumella ja pihatossa muuttuu osaksi suomalaista ruokapöytää.

Lue lisää
Valkoiset putket korvanneet heinäseipäät
Alina Uotila Alina Uotila

Valkoiset putket korvanneet heinäseipäät

“Tuubikäärintä vaikutti pelottavankin automaattiselta,” kirjoitettiin ESS:n artikkelissa heinäkuussa 1998. Nyt, 30 vuotta myöhemmin, samanlainen kone on käytössä yhä – mutta rinnalla ahkeroi myös uusi sukupolvi. Lue tarina heinätöiden muutoksista ja pysyvistä käytännöistä.

Lue lisää
Kesäterveiset
Alina Uotila Alina Uotila

Kesäterveiset

Kevät 2025 oli Uotilan tilalla täynnä tapahtumia: Osmo kylvi jo 60. kevättään, poikimiset sujuivat hyvin ja laitumelle rakennettiin uusi suurpetoaita. Lue tilan kesäterveiset ja kurkkaa kesämeininkeihin!

Lue lisää