Hyvää suomalaisen ruoan päivä!
Tänään, 4. syyskuuta, juhlimme suomalaisen ruoan päivää – puhtaan, turvallisen ja vastuullisesti tuotetun ruoan kunniaksi. Meidän tilalla kotimainen ruoka saa alkunsa eläinten hyvinvoinnista, puhtaasta luonnosta ja omistautuneesta työstä. Lue, miten arkemme pellolla, laitumella ja pihatossa muuttuu osaksi suomalaista ruokapöytää.

Tuotteistamme löytyy nyt Hyvää Suomesta -merkki!
Meillä on ilo ja ylpeys kertoa, että tuotteemme ovat saaneet arvostetun Hyvää Suomesta -merkin! Tätä tunnustettua merkkiä kantaa noin 350 yritystä – ja nyt myös me!

Ensimmäinen Tilapuotimme pop-up myynti on päättynyt – lämmin kiitos kaikille kävijöille!
Ensimmäinen pop-up-tilapuotimme on nyt takana – ja haluamme kiittää sydämellisesti jokaista kävijää! Lue, millainen kokemus ensimmäinen tilapuoti meille oli – ja milloin seuraava on tulossa!

Valkoiset putket korvanneet heinäseipäät
“Tuubikäärintä vaikutti pelottavankin automaattiselta,” kirjoitettiin ESS:n artikkelissa heinäkuussa 1998. Nyt, 30 vuotta myöhemmin, samanlainen kone on käytössä yhä – mutta rinnalla ahkeroi myös uusi sukupolvi. Lue tarina heinätöiden muutoksista ja pysyvistä käytännöistä.

Kesäterveiset
Kevät 2025 oli Uotilan tilalla täynnä tapahtumia: Osmo kylvi jo 60. kevättään, poikimiset sujuivat hyvin ja laitumelle rakennettiin uusi suurpetoaita. Lue tilan kesäterveiset ja kurkkaa kesämeininkeihin!