Näin tilaat meiltä lihaa
Vaikka tilallamme on kasvanut nautoja jo vuosisatoja, olemme aloittaneet vasta hetki sitten lihan myynnin kuluttajille suoraan tilalta. Toistaiseksi emme valitettavasti pysty pitämään tilamyymälää jatkuvasti auki, mutta toimimme tällä hetkellä seuraavalla mallilla.
Myymme lihaa muutamia (noin neljästi) kertoja vuodessa kokonaisen eläimen kerrallaan. Otamme ennakkotilauksia vastaan asiakkailtamme, voit esimerkiksi varata verkkokaupastamme haluamasi lihat. Tilausvaiheessa varaat haluamasi lihat tulevasta erästä.
Kun eläin on lähtenyt teurastukseen ja tiedämme arvioidun ajankohdan, jolloin liha saapuu takaisin tilalle, ilmoitamme tästä asiakkaillemme. Tämän jälkeen tilamyymälämme avautuu noin viikon ajaksi.
Tilamyymälän aukioloaika ilmoitetaan aina ennakkoon. Aukiolon aikana asiakkaat voivat tulla noutamaan varaamansa lihat suoraan tilaltamme Orimattilasta Olviniemestä. Maksu tapahtuu noudon yhteydessä.
Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tavoitteemme on, että tulevaisuudessa tilamyymälämme voisi olla auki säännöllisesti esimerkiksi kerran viikossa. Tällä hetkellä tämä ei ole vielä mahdollista, koska myyntivolyymi ei riitä siihen, että voisimme laittaa naudan lihoiksi esimerkiksi kerran kuukaudessa. Tämä on kuitenkin selkeä tulevaisuuden tavoite, johon pyrimme kasvattamalla asiakaskuntaamme ja kysyntää.
Seuraamalla meitä ja liittymällä Pihvipostin tilaajaksi pysyt ajan tasalla tulevista myyntieristä ja tilamyymälän aukioloajoista.