


Flank Steak
Flank steak on pitkäsäikeinen ja täyteläisen makuinen naudan osa, joka hurmaa erityisesti grillattuna. Sen rakenne tekee siitä erinomaisen leikattavaksi ohuiksi viipaleiksi poikkisyin, jolloin lopputulos on murea ja mehevä. Flank steak sopii täydellisesti nopeaan kypsennykseen kuumalla lämmöllä. Lyhyt, 5–10 vuorokauden raakakypsytys pehmentää rakennetta ja tuo makua esiin.
Käyttövinkki: Grillaa flank steak nopeasti molemmin puolin, anna vetäytyä hetki ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. Tarjoile vaikka lämpimän salaattipedin päällä tai tortillojen täytteenä.
Flank steak on pitkäsäikeinen ja täyteläisen makuinen naudan osa, joka hurmaa erityisesti grillattuna. Sen rakenne tekee siitä erinomaisen leikattavaksi ohuiksi viipaleiksi poikkisyin, jolloin lopputulos on murea ja mehevä. Flank steak sopii täydellisesti nopeaan kypsennykseen kuumalla lämmöllä. Lyhyt, 5–10 vuorokauden raakakypsytys pehmentää rakennetta ja tuo makua esiin.
Käyttövinkki: Grillaa flank steak nopeasti molemmin puolin, anna vetäytyä hetki ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. Tarjoile vaikka lämpimän salaattipedin päällä tai tortillojen täytteenä.