


Sisäfile
Sisäfilee on naudan arvostetuin ja murein osa – todellinen juhlapöydän kruunu. Hienosyinen rakenne ja mieto maku tekevät siitä erinomaisen valinnan pihveihin, kokonaisena paistettavaksi tai ohuina viipaleina esimerkiksi carpaccioon. Lyhyt, 5–10 vuorokauden raakakypsytys vakuumissa korostaa sen luonnollista mureutta.
Käyttövinkki: Leikkaa sisäfileestä pihvejä, paista nopeasti kuumalla pannulla ja viimeistele voin ja yrttien kanssa.
Sisäfilee on naudan arvostetuin ja murein osa – todellinen juhlapöydän kruunu. Hienosyinen rakenne ja mieto maku tekevät siitä erinomaisen valinnan pihveihin, kokonaisena paistettavaksi tai ohuina viipaleina esimerkiksi carpaccioon. Lyhyt, 5–10 vuorokauden raakakypsytys vakuumissa korostaa sen luonnollista mureutta.
Käyttövinkki: Leikkaa sisäfileestä pihvejä, paista nopeasti kuumalla pannulla ja viimeistele voin ja yrttien kanssa.