Sisäfile

50,00 €

Sisäfilee on naudan arvostetuin ja murein osa – todellinen juhlapöydän kruunu. Hienosyinen rakenne ja mieto maku tekevät siitä erinomaisen valinnan pihveihin, kokonaisena paistettavaksi tai ohuina viipaleina esimerkiksi carpaccioon. Lyhyt, 5–10 vuorokauden raakakypsytys vakuumissa korostaa sen luonnollista mureutta.

Käyttövinkki: Leikkaa sisäfileestä pihvejä, paista nopeasti kuumalla pannulla ja viimeistele voin ja yrttien kanssa.

toimitus:

Sisäfilee on naudan arvostetuin ja murein osa – todellinen juhlapöydän kruunu. Hienosyinen rakenne ja mieto maku tekevät siitä erinomaisen valinnan pihveihin, kokonaisena paistettavaksi tai ohuina viipaleina esimerkiksi carpaccioon. Lyhyt, 5–10 vuorokauden raakakypsytys vakuumissa korostaa sen luonnollista mureutta.

Käyttövinkki: Leikkaa sisäfileestä pihvejä, paista nopeasti kuumalla pannulla ja viimeistele voin ja yrttien kanssa.