Triptip

0,00 €

30€/kg

TripTip, on erityisen mehukas ja maukas naudan takaosan lihas, joka on tunnettu sen upeasta mureudesta ja intensiivisestä lihamausta. Tämä noin kilon painoinen vakuumipakattu pala on peräisin omalla tilallamme kasvatetusta Agnus Limousin -pihvikarjasta, jonka hyvinvointi, puhdas ravinto ja luonnonmukaiset olosuhteet takaavat erinomaisen lihanlaadun.

TripTip on monipuolinen lihapala, joka sopii erityisesti grilliin tai uunissa paistettavaksi. Lihan luonnollinen rasvakerros auttaa pitämään sen mehevänä kypsennyksen aikana ja antaa lihalle upean karamellisoituvan pinnan.

  • Tilalla kasvatettua pihvikarjaa

  • Mureaa ja täyteläisen makuista

  • Sopii erinomaisesti grilliin tai paistiksi

  • Vakuumipakattu – helppo säilyttää tai pakastaa

Esimerkkikäyttö: TripTip reverse sear -menetelmällä

Mausta TripTip kevyesti suolalla ja pippurilla, ja paista se uunissa 110 °C:ssa sisälämpötilaan 52–54 °C. Ota liha pois uunista ja anna sen levätä. Paista lopuksi kuumalla pannulla tai grillissä nopeasti molemmin puolin, kunnes pinta saa kauniin paistopinnan. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi – ja nauti esimerkiksi valkosipuliperunoiden ja chimichurrin kanssa.

toimitus:
Määrä:
Ennakkotilaa

30€/kg

TripTip, on erityisen mehukas ja maukas naudan takaosan lihas, joka on tunnettu sen upeasta mureudesta ja intensiivisestä lihamausta. Tämä noin kilon painoinen vakuumipakattu pala on peräisin omalla tilallamme kasvatetusta Agnus Limousin -pihvikarjasta, jonka hyvinvointi, puhdas ravinto ja luonnonmukaiset olosuhteet takaavat erinomaisen lihanlaadun.

TripTip on monipuolinen lihapala, joka sopii erityisesti grilliin tai uunissa paistettavaksi. Lihan luonnollinen rasvakerros auttaa pitämään sen mehevänä kypsennyksen aikana ja antaa lihalle upean karamellisoituvan pinnan.

  • Tilalla kasvatettua pihvikarjaa

  • Mureaa ja täyteläisen makuista

  • Sopii erinomaisesti grilliin tai paistiksi

  • Vakuumipakattu – helppo säilyttää tai pakastaa

Esimerkkikäyttö: TripTip reverse sear -menetelmällä

Mausta TripTip kevyesti suolalla ja pippurilla, ja paista se uunissa 110 °C:ssa sisälämpötilaan 52–54 °C. Ota liha pois uunista ja anna sen levätä. Paista lopuksi kuumalla pannulla tai grillissä nopeasti molemmin puolin, kunnes pinta saa kauniin paistopinnan. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi – ja nauti esimerkiksi valkosipuliperunoiden ja chimichurrin kanssa.

30€/kg

TripTip, on erityisen mehukas ja maukas naudan takaosan lihas, joka on tunnettu sen upeasta mureudesta ja intensiivisestä lihamausta. Tämä noin kilon painoinen vakuumipakattu pala on peräisin omalla tilallamme kasvatetusta Agnus Limousin -pihvikarjasta, jonka hyvinvointi, puhdas ravinto ja luonnonmukaiset olosuhteet takaavat erinomaisen lihanlaadun.

TripTip on monipuolinen lihapala, joka sopii erityisesti grilliin tai uunissa paistettavaksi. Lihan luonnollinen rasvakerros auttaa pitämään sen mehevänä kypsennyksen aikana ja antaa lihalle upean karamellisoituvan pinnan.

  • Tilalla kasvatettua pihvikarjaa

  • Mureaa ja täyteläisen makuista

  • Sopii erinomaisesti grilliin tai paistiksi

  • Vakuumipakattu – helppo säilyttää tai pakastaa

Esimerkkikäyttö: TripTip reverse sear -menetelmällä

Mausta TripTip kevyesti suolalla ja pippurilla, ja paista se uunissa 110 °C:ssa sisälämpötilaan 52–54 °C. Ota liha pois uunista ja anna sen levätä. Paista lopuksi kuumalla pannulla tai grillissä nopeasti molemmin puolin, kunnes pinta saa kauniin paistopinnan. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi – ja nauti esimerkiksi valkosipuliperunoiden ja chimichurrin kanssa.

Petite Tender
0,00 €
Hanger Steak
0,00 €
Entrecote
0,00 €
Picanha
0,00 €
Maminha
0,00 €