Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rotukarjanliha

Myymme 100% suomalaista rotukarjan lihaa, joka on täysin puhtaasti kasvatettua sekä mitä parhainta lähiruokaa! Rotuna kasvatamme Aberdeen Angusta, Limousinia sekä näiden risteytyksiä.

Toimitamme tuotteet täysin tuoreina ja ne ovat pakattuina noin kilon kokoisiin pakkauksiin. Toimitusaika on noin kolme viikkoa tehdystä tilauksesta. Pakkausten painotiedot ovat viitteellisiä ja niissä saattaa ilmetä pieniä eroja.

Tuotteita yhteensä 7 kpl
Jauheliha2.jpg&width=280&height=500

Jauheliha 10%

Jauheliha on yksi monikäyttöisemmistä lihoista, siitä valmistuu helposti jos jonkinlaista ruokaa juhlaan ja arkeen! 
Jauhelihamme on vähärasvaista, ja se sisältää korkeintaan 10% rasvaa.

Paino: 1 kg

Hinta: 12.00 €
Ulkopaisti.jpg&width=280&height=500

Naudan ulkopaisti

Ulkopaistia käytetään palapaistina, paisteissa, merimiespihveissä ja lihakääryleissä. Ulkopaisti vaatii kulmapaistin ohella melko pitkän kypsytysajan.

Paino: 1 kg

Hinta: 25.00 €
Paahtopaisti.jpg&width=280&height=500

Naudan paahtopaisti

Tyypillisimmin naudan paahtopaisti valmistetaan kokonaisena uunipaistina, jättäen se punertavan mediumiksi. Pahtopaistista valmistetaan myös viileänä nautittavia leikkeitä.

Paino: 1 kg

Hinta: 25.00 €
Sisapaisti.jpg&width=280&height=500

Naudan sisäpaisti

Sisäpaisti on naudan mureimpia paisteja, ja se sopiikin erinomaisesti ohuisiin ja nopeasti kypsyviin pihveihin, kuten lehti- ja sipulipihveihin. Sisäpaisti sopii myös kokonaisena paistettavaksi uunissa!

Paino: 1 kg

Hinta: 25.00 €
Kulmapaisti2.jpg&width=280&height=500

Naudan kulmapaisti

Kulmapaistia käytetään kuten ulkopaistia merimiespihveissä, palapaisteissa, patapaistina sekä lihakääryleissä. Kulmapaisti vaatii jokseenkin pitkän kypsytysajan. Mielellään kulmapaisti tulisi valmistaa keittämällä tai hauduttamalla, jottei liha pääsisi kuivumaan.

Paino: 1 kg

Hinta: 25.00 €
Ulkofile.jpg&width=280&height=500

Naudan ulkofilee

Ulkofilee sopii parhaiten fileepihveihin, mutta voidaan käyttää myös kokonaisena. Sekä paistaminen, että grillaaminen sopivat kypsennysmuodoiksi.

Paino: 1 kg

Hinta: 40.00 €
Sisafilee.jpg&width=280&height=500

Naudan sisäfilee

Sisäfilee on koko naudan ruhon murein osa. Yleisimmin sisäfileestä valmistetaan fileepihvejä, kuten pippuri-, lehti- tai mignonpihvejä. Sekä paistaminen, että grillaaminen soveltuvat kypsentämiseen.

Paino: 1 kg

Hinta: 50.00 €