Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Meidän tarina

Olemme vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka toimii edelleen alkuperäisten periaatteiden ja arvojen pohjalta Päijät-Hämäläisellä maaseudulla. Sukujuuret tilaan ulottuvat kuitenkin jo usean sukupolven taakse, aina 1800-luvulle.

Vuonna 2006 tilalla elettiin muutosten aikaa: lähes sata vuotta jatkuneesta maidontuotannosta siirryttiin laatuliha tuottajiksi. Tällä hetkellä tilalla on moderni pihatto jossa limousin/angnus rotuinen pihvikarja elää. Nautojen rehuna käytämme itse tuottamaamme säilöheinää ilman minkäänlaisia lisäaineita. Tämä näkyy ja maistuu myös kuluttajan lautasella: liha on erittäin maukasta ja mureaa. Eläinten hyvinvointi on meille sydämenasia ja oikea, maistuva ja riittävä rehu on avainasemassa ja luonnollisesti laiduntaminen kesäisin kuuluu periaatteisiimme.

Heinäntuotanto ja myynti on kuulunut tilan tuotantosuuntiin jo vuosikymmenten ajan. Pidämme kunnia-asiana että tuote on vuosi toisensa jälkeen ensiluokkaista sekä ravintoarvoiltaan että maittavuudeltaan. Esikuivattu säilörehu korjataan ajallisesti oikein joka takaa laadun. Ilman lisäaineita n. 700 kiloinen pyöröpaali pakataan ekologiseen ja ilmatiiviiseen muovituubiin jolloin varmistetaan tuotteen säilyvyys, minimoidaan tuotantokustannukset ja maksimoidaan ympäristöystävällisyys minimaalisella muovin kulutuksella. Vuosien varrella olemme kohdanneet ennakkoluuloja tuubissa säilötyn heinän soveltuvuudesta etenkin hevosille, jokaisella kerralla olemme kuitenkin pystyneet voittamaan asiakkaan ennakkoluulot, ja vaikuttumaan ensiluokkaisesta tuotteesta!

Leipäviljan sekä mallasohran tuottaminen on myös kuulunut erittäin pitkään tilallamme luotettavien kasvien joukkoon.

Hyvä asiakaspalvelu koostuu yrityksessämme monesta asiasta. Meille tärkeintä on erinomaisten tuotteiden laadun ohella myös asiakkaiden tyytyväisyys. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on tyytyväisyystakuu.

Pyrimme löytämään jokaiselle juurikin heidän tarpeitaan tyydyttävän ratkaisun!